Waarom kiezen voor ProLube?

500% BETERE SMERINGSEIGENSCHAPPEN

De basisolie van ProLube ® heeft 500% betere smeringseigenschappen dan producten op basis van aardolie, wat er voor zorgt dat de werktemperatuur verlaagd wordt en er minder wrijving en slijtage is. Dankzij de natuurlijke polarisatie van de plantaardige oliedeeltjes wordt er een langdurige olielaag op het metaal aangebracht die ideale smering verzekert. Prolube ® producten werken beter en gaan langer mee dan producten op basis van aardolie. Onze producten zijn veilig en voldoen aan de ISO 14001 milieunormen.
 

WEERSTANDS- EN RENDEMENTSTEST VAN DE BASISOLIE IN PROLUBE ® IN VERGELIJKING MET CONVENTIONELE PRODUCTEN DIE OP DE MARKT VERKRIJGBAAR ZIJN

*Weerstands- en rendementstest van de basisolie in Prolube in vergelijking met professionele producten en producten die algemeen op de markt verkrijgbaar zijn.

Specialistische testen zijn uitgevoerd op de professionele apparatuur van Timken en Pin & Vee Block –getest volgens de standaarden ASTM D 3233 A.
Zelfs bij hoge omloopsnelheden, extreme druk en hoge temperaturen zorgen de producten van Prolube ® voor een ideale en constante smering. Dit garandeert dat de olie of het smeervet minder vaak hoeft te worden vervangen. 
 

SMEERVETTEN EN OLIËN VAN PROLUBE ®

Onze producten weerstaan hogere werktemperaturen dan conventionele smeermiddelen. Ze verlagen de werktemperatuur en verminderen wrijving. De laag of film die onze basisolie vormt is bestand tegen water, hoge omloopsnelheden, verdunning onder hoge temperaturen en blijft goed werken onder extreme druk en belasting. Dankzij de hoge weerstand hoeft het minder vaak aangebracht te worden dan producten op aardoliebasis, zelfs als die verrijkt zijn met additieven als siliconen of teflon. De producten van zijn mengbaar met producten op aardoliebasis, waardoor vervanging makkelijk is.
 

Voordelen van Spare-Parts.nl

  Altijd 24/7 open

  Snelle levering

  Vakkundige
          klantenservice

 Eigen voorraad

 What you see is
         what you get

  Vertrouwd en
          veilig betalen

 

Ons machineaanbod

Klik op het logo voor het overzicht

Ook te bestellen via Spare-Parts.nl:

ProLube® Mileuvriendelijke smeervetten en oliën. 
Super kwaliteit! 500% betere smering. 
Klik op het logo voor meer informatie....

© 2014 - 2023 Spare-Parts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel